Laat uw gevel onderhoud uitvoeren door een specialist!

Elke soort geven krijgt in de loop der tijd te maken met beschadigingen, slijtage of een verminderde uitstraling door onder andere vervuiling. HTAB service staat garant voor alle soorten gevelonderhoud om zo uw gevel weer een fantastische uitstraling te geven!

Met meer dan 25 jaar ervaring in het uitvoeren van gevelwerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u gevelonderhoud wilt laten uitvoeren. Zo kunnen wij uw gevel reinigen, nieuw voegwerk aanbrengen en uw gevel indien noodzakelijk volledig renoveren. Niet alleen zorgt dit voor een mooie nieuwe uitstraling het is ook noodzakelijk voor de levensduur van het metselwerk en de muur.

De werkzaamheden binnen gevelonderhoud

Zoals eerder benoemd is gevelonderhoud niet alleen noodzakelijk voor de uitstraling van uw woning of pand, maar ook noodzakelijk voor de levensduur van de muur en het metselwerk. Daarnaast is het uitvoeren van regelmatig gevelonderhoud een stuk voordeliger omdat achterstallig onderhoud flink wat kosten met zich meebrengt. Het beschermen van uw gevel kan dus een hoop geld besparen!

Onze gevelspecialisten voeren graag de nodige gevelwerkzaamheden voor u uit. Op het gebied van gevelonderhoud voeren wij onder andere de volgende werkzaamheden voor u uit:
  • Het reinigen van de gevel met de beste methode
  • Het herstellen van het beschadigde voegwerk
  • Het renoveren van uw gevel daar waar beschadigingen of slijtages optreden
Heeft uw gevel onderhoud nodig en bent u opzoek naar een specialist op het gebied van gevel werkzaamheden? Neem dan contact op met HTAB service, de specialist op het gebied van gevelonderhoud. U kunt via het contactformulier gratis en vrijblijvend een afspraak met ons maken. Liever persoonlijk contact? U kunt ons telefonisch bereiken op 0174 - 731 865 of mailen naar info@htabservice.nl.

Veelgestelde vragen

HTAB service heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van gevelwerkzaamheden. U kunt bij on terecht voor het reinigen of onderhouden van uw gevel. Daarnaast verrichten wij ook werkzaamheden op het gebied van schilderwerk, voegwerk en balkonrenovaties.

De kosten van het voegwerk wordt bepaald op basis van het soort voegwerk, of de voegen wel of niet gereinigd moeten worden en of het noodzakelijk is de vervangen voeg te impregneren. Voor een daadwerkelijke prijs indicatie adviseren wij altijd contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende afspraak. Op locatie kunnen wij de mate van werkzaamheden inschatten en op basis daarvan een offerte opstellen.

Steigerbouw is en blijft maatwerk. Om voor uw situatie een offerte op te kunnen stellen komen wij graag bij u langs om uw wensen te inventariseren. Wij zullen daarnaast met u inzichtelijk maken voor welke werkzaamheden de steiger nodig is, hoe zwaar de steiger zal worden belast en hoe lang de steiger blijft staan.