Schilderwerk - Het visitekaartje van uw woning!

Het schilderwerk is het visitekaartje van de woning. Goed onderhouden schilderwerk is niet alleen mooi, maar ook belangrijk voor het behouden van uw woning. Wij leveren binnen- en buitenschilderwerk van hoge kwaliteit. Onze ervaren schilders zorgen voor een uitstekende voorbehandeling, zodat de verf goed hecht. Hierdoor heeft u jarenlang plezier van het schilderwerk. Wij werken alleen met kwaliteit materialen, omdat uw woning het beste verdient.

Onderhoud elke 4 jaar uw buitenschilderwerk

Voor elke schilderklus bent u bij HTAB service aan het juiste adres. Is er achterstallig onderhoud waardoor we een verfsysteem compleet opnieuw moeten opbouwen of is een eenvoudige onderhoudsbeurt genoeg om uw woning er weer zo goed als nieuw uit te laten zien. Omdat een goed onderhouden woning er ook mooi uit te laten zien in de toekomst, adviseren wij elke 4 jaar het buitenschilderwerk te onderhouden.

Wilt u meer informatie of advies over uw binnen- en/of buitenschilderwerk en ontvangt u graag een vrijblijvende offerte? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Om u een indicatie te geven van de werkzaamheden die wij uitvoeren kunt u kijken bij onze uitgevoerde projecten.

Wij staan niet alleen garant voor de kwaliteit van uw schilderwerk, maar ook voor voegwerk en metselwerk kunt u bij ons terecht!

Wilt u informatie inwinnen of een vrijblijvende offerte opvragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op de website. U kunt ons ook altijd direct telefonisch bereiken op 0174 - 731 865 of mailen naar info@htabservice.nl

Veelgestelde vragen

HTAB service heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van gevelwerkzaamheden. U kunt bij on terecht voor het reinigen of onderhouden van uw gevel. Daarnaast verrichten wij ook werkzaamheden op het gebied van schilderwerk, voegwerk en balkonrenovaties.

De kosten van het voegwerk wordt bepaald op basis van het soort voegwerk, of de voegen wel of niet gereinigd moeten worden en of het noodzakelijk is de vervangen voeg te impregneren. Voor een daadwerkelijke prijs indicatie adviseren wij altijd contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende afspraak. Op locatie kunnen wij de mate van werkzaamheden inschatten en op basis daarvan een offerte opstellen.

Steigerbouw is en blijft maatwerk. Om voor uw situatie een offerte op te kunnen stellen komen wij graag bij u langs om uw wensen te inventariseren. Wij zullen daarnaast met u inzichtelijk maken voor welke werkzaamheden de steiger nodig is, hoe zwaar de steiger zal worden belast en hoe lang de steiger blijft staan.