Over HTAB service

Bij HTAB service kunt u terecht voor alle soorten gevelwerkzaamheden. Van reinigen tot een complete gevelrenovatie, met ons vakmanschap en meer dan 25 jaar ervaring staan wij garant voor de kwaliteit van uw gevel.

Naast de werkzaamheden die wij bieden op het gebied van gevelwerkzaamheden hebben wij een groot aantal vakmensen in dienst met ervaring op het gebied van schilderwerk, metselwerk balkon renovatie en steigerbouw.

Kortom bent u opzoek naar een professioneel bedrijf voor de volledige ontzorging van uw werkzaamheden aan uw gevel, muur of balkon, HTAB service staat voor u klaar.

Om u een indicatie te geven van de werkzaamheden die wij verrichten kunt u op onze projecten pagina enkele projecten afgeronde projecten bekijken.

Bent u overtuigd van onze kwaliteit? Neem dan via het contactformulier op de website contact met ons op. U kunt ons ook altijd direct telefonisch bereiken op 0174 - 731 865 of mailen naar info@htabservice.nl

Wilt u graag uw gevel werkzaamheden laten uitvoeren door een specialist? Neem dan contact met ons op!

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

“HTAB Service heeft uitstekend werk geleverd op het gebied van gevelreiniging, mijn gevel ziet er weer als nieuw uit!”.

Henk Willems

“HTAB Service was snel ter plaatse om een offerte te maken voor het renoveren van ons balkon en de prijs was prima. Ons balkon is weer veilig te betreden en heeft bovendien een prachtige nieuwe uitstraling”.

Joop Stoep

“Voor het opbouwen van een steiger zijn zij de specialist en zou ik HTAB service zeker aanraden. De steiger wordt vakkundig opgebouwd en een groot voordeel is dat ze geen troep achterlaten! Zeker een aanrader!”.

Boris Gerritsen