Professioneel steigerbouw bedrijf

Bent u op zoek naar een ervaren en vakkundig steigerbouwbedrijf? Dan is HTAB service het bedrijf dat u zoekt! Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het opbouwen van steigers.

Onze ervaren steigerbouwers denken graag met u mee en adviseren u over de veiligste en beste steigerconstructie. Voor het uitbrengen van een advies op maat komen wij graag bij u langs om te zien welke steigerbouw constructie noodzakelijk is voor de uitvoer van de geplande werkzaamheden.

Steigerbouw op maat - ga veilig en verantwoord te werk!

De veiligheid van medewerkers is van groot belang wanneer zij op hoogte werkzaamheden dienen uit te voeren. Een vakkundig opgebouwde steiger is daarom van groot belang. Voor het opbouwen van steigers werken wij met hoogwaardige kwaliteit steigers en voorloopleuningen.

Met meer dan 25 jaar ervaring in het opbouwen van steigers kunnen wij u een veilig opgebouwde steiger garanderen.

Naast het opbouwen van een veilige steiger zorgen wij ook voor de veiligheid op de plaats van opbouw. Wij zorgen er voor dat er geen bergen materiaal blijven liggen die zorgen voor overlast op de betreffende locatie. De veiligheid van de steiger, werkplek en de voortgang worden altijd gecontroleerd.

Wilt u graag een veilige steiger op locatie? Neem dan vandaag nog contact op met ons als uw betrouwbare steigerbouwer. Wij komen graag bij u langs!

Veelgestelde vragen

HTAB service heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van gevelwerkzaamheden. U kunt bij on terecht voor het reinigen of onderhouden van uw gevel. Daarnaast verrichten wij ook werkzaamheden op het gebied van schilderwerk, voegwerk en balkonrenovaties.

De kosten van het voegwerk wordt bepaald op basis van het soort voegwerk, of de voegen wel of niet gereinigd moeten worden en of het noodzakelijk is de vervangen voeg te impregneren. Voor een daadwerkelijke prijs indicatie adviseren wij altijd contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende afspraak. Op locatie kunnen wij de mate van werkzaamheden inschatten en op basis daarvan een offerte opstellen.

Steigerbouw is en blijft maatwerk. Om voor uw situatie een offerte op te kunnen stellen komen wij graag bij u langs om uw wensen te inventariseren. Wij zullen daarnaast met u inzichtelijk maken voor welke werkzaamheden de steiger nodig is, hoe zwaar de steiger zal worden belast en hoe lang de steiger blijft staan.