HTAB Service, jarenlange ervaring in metselwerk

Het metselen van een muur is een specialistische klus dat vakkundig uitgevoerd dient te worden. Wanneer u opzoek bent naar een professioneel metselbedrijf voor de uitbesteding van uw metselwerk, dan bent u bij HTAB service aan het juiste adres!

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het uitvoeren van onder andere metselwerk, voegwerk en gevelwerkzaamheden. Onze ervaren metselaars beheersen de verschillende metsel methodes en staan garant voor de kwaliteit van uw metselwerk. Of het nu gaat om een totale uitbesteding van het metselwerk of slechts een klein onderdeel hiervan, wij staan voor u klaar!

Kosten metselwerk

De kosten voor het uitbesteden van uw metselwerk is afhankelijk van verschillende factoren. Zo wordt onder andere bepaald welk materiaal er nodig is en welk soort metselwerk er uitgevoerd dient te worden. Om u een indicatie te kunnen geven van de prijzen kijken wij altijd naar de volgende factoren:

  • Welke soort stenen dienen er gemetseld te worden?
  • Gaat het om binnen of buiten metselwerk?
  • Dient er een fundering gelegd te worden?
  • Hoeveel m2 moet er gemetseld worden?
  • Is het metselwerk dragen of niet-dragend?
  • Is isolatiewerk nodig?

Op basis van de bovenstaande vragen kunnen wij vervolgens een vrijblijvende offerte opstellen. Omdat ieder metselwerk anders is, wij graag vakkundig te werk gaan en om u een eerlijke prijs willen bieden komen wij graag bij u langs om het werk te beoordelen. Ontvangt u graag een vrijblijvende offerte en wilt u een afspraak inplannen voor het uitvoeren van uw metselwerk, plan dan vandaag nog een afspraak in en wij komen graag bij u langs!

Via het contactformulier kunt u een afspraak inplannen. Heeft u liever direct contact? U kunt ons ook altijd direct telefonisch bereiken op 0174 - 731 865 of mailen naar info@htabservice.nl

Niet alleen voor metselwerk maar ook voor werkzaamheden als steigerbouw, gevelreiniging en een balkon renovatie bent u bij HTAB service aan het juiste adres.

Veelgestelde vragen

HTAB service heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van gevelwerkzaamheden. U kunt bij on terecht voor het reinigen of onderhouden van uw gevel. Daarnaast verrichten wij ook werkzaamheden op het gebied van schilderwerk, voegwerk en balkonrenovaties.

De kosten van het voegwerk wordt bepaald op basis van het soort voegwerk, of de voegen wel of niet gereinigd moeten worden en of het noodzakelijk is de vervangen voeg te impregneren. Voor een daadwerkelijke prijs indicatie adviseren wij altijd contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende afspraak. Op locatie kunnen wij de mate van werkzaamheden inschatten en op basis daarvan een offerte opstellen.

Steigerbouw is en blijft maatwerk. Om voor uw situatie een offerte op te kunnen stellen komen wij graag bij u langs om uw wensen te inventariseren. Wij zullen daarnaast met u inzichtelijk maken voor welke werkzaamheden de steiger nodig is, hoe zwaar de steiger zal worden belast en hoe lang de steiger blijft staan.