Professionele gevelreiniging, uw gevels stralend schoon!

Het reinigen van uw gevel is de oplossing wanneer een vervuilde gevel aangepakt dient te worden. De gevelspecialisten van HTAB service staan voor uw klaar om uw vervuilde gevel weer een mooie schone uitstraling te geven.

Met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van gevelwerkzaamheden weten wij welke methode er nodig is om uw gevel te reinigen. Afhankelijk van de aard van de vervuiling en het type gevel wordt er een keuze gemaakt welke methode het beste gebruikt kan worden voor de om uw gevel vakkundig te reinigen.

Naast dat gevelreiniging de uitstraling van uw pand of woning flink verbetert draagt het ook bij aan de levensduur van uw gevel. Het is dus van belang dat een gevelreiniging op de juiste manier met de beste methode wordt uitgevoerd.

Methode gevelreiniging

Het reinigen van een gevel kan op verschillende manieren. Zo kan er gebruik gemaakt worden van het reinigen met stoom (stoomcleaning), zandstraling (sandwashing) en chemische reiniging.

Stoomcleaning

Het reinigen van uw gevel door middel van stoomcleaning wordt voornamelijk gebruikt bij lichte vervuiling aan uw gevel zoals mos en algen. Bij stoomcleaning wordt water verhit tot circa 150 graden en wordt gevel met hoge druk schoongespoten. De stoom die vrijkomt tijdens deze methode zorgt ervoor dat de lichte vervuiling gemakkelijk loslaat van de gevel. De stoomcleaning methode is niet schadelijk voor uw gevel maar kan alleen toegepast worden wanneer uw gevel slechts licht vervuild is.

Sandwashing

De sandwashing methode is ideaal voor het reinigen van een zwaar vervuilde gevel. Vervuiling als graffiti, zware roetaanslag of typen uitbloei kan aan de hand van deze methode worden verwijdert. Afhankelijk van het type steen kiezen wij het meeste geschikte straalmiddel. Doordat zand onder hoge druk op de gevel wordt gespoten komt het vuil van de gevel los. Net als bij alle andere gevelreiniging methodes is vakkundigheid van belang.

Chemische gevelreiniging

Een chemische gevelreiniging wordt vaak gekozen bij hardnekkig vuil op de gevel. Voor deze methode wordt gebruik gemaakt van chemische middelen die worden afgestemd op de ondergrond. Dit voorkomt dat er schade wordt aangebracht op de gevel. De chemische reinigingsmethode is een goedkope en effectieve methode die korte tijd grote oppervlakten kan reinigen.

Wilt u uw gevel vakkundig laten reinigen? Neem dan via het contactformulier op de website contact met ons op. U kunt ons ook altijd direct telefonisch bereiken op 0174 - 731 865 of mailen naar info@htabservice.nl

Veelgestelde vragen

HTAB service heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van gevelwerkzaamheden. U kunt bij on terecht voor het reinigen of onderhouden van uw gevel. Daarnaast verrichten wij ook werkzaamheden op het gebied van schilderwerk, voegwerk en balkonrenovaties.

De kosten van het voegwerk wordt bepaald op basis van het soort voegwerk, of de voegen wel of niet gereinigd moeten worden en of het noodzakelijk is de vervangen voeg te impregneren. Voor een daadwerkelijke prijs indicatie adviseren wij altijd contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende afspraak. Op locatie kunnen wij de mate van werkzaamheden inschatten en op basis daarvan een offerte opstellen.

Steigerbouw is en blijft maatwerk. Om voor uw situatie een offerte op te kunnen stellen komen wij graag bij u langs om uw wensen te inventariseren. Wij zullen daarnaast met u inzichtelijk maken voor welke werkzaamheden de steiger nodig is, hoe zwaar de steiger zal worden belast en hoe lang de steiger blijft staan.