Laat uw gevel voegen door een specialist!

Het voegwerk van uw huis is, naast dat het zorgt voor een mooi uiterlijk, ook belangrijk voor de duurzaamheid van de muur en de bescherming van de gevel tegen het indringen van vocht. Voegwerk kan alleen worden uitgevoerd wanneer het metselwerk zichtbaar is en er dus geen stucwerk aanwezig is.

Het is belangrijk dat het voegwerk vakkundig wordt uitgevoerd. Bij HTAB service bent u verzekerd van professioneel en vakkundig voegwerk. Onze voegers zijn speciaal opgeleid voor het afwerken van alle soorten voegen in het metselwerk.

Voegrenovatie, uw voegwerk weer als nieuw!

Wanneer onze specialisten gevelonderhoud uitvoeren kan het soms noodzakelijk zijn om uw voegwerk te herstellen. Het herstellen van het voegwerk wordt ook wel voegrenovatie genoemd. Wanneer wij aan slag gaan met het renoveren van het voegwerk dienen wij de oude voeg uit slijpen of hakken zodat er ruimte ontstaan voor het aanbrengen van een nieuwe voeg.

Elk voegwerk is anders, daarom is het belangrijk dat ervaren vakmannen het voegwerk vakkundig beoordelen en zo bepalen welke methode het beste kan worden toegepast. Hiermee kan onnodige schade aan uw voeg of gevelstenen worden voorkomen.

Elke soort voeg heeft verschillende eigenschappen en straalt daarnaast per type voeg een ander uiterlijk uit. Wij plaatsen onder ander de volgende soort voegen:

  • Knip voeg
  • Snijvoeg
  • Platvolvoeg
  • Bol geklopte voeg
  • Teruggehouden voeg
  • Verdiepte voeg

Om uw voegwerk te kunnen beoordelen en u een realistische offerte te kunnen bieden afgestemd op uw situatie en wensen, dienen wij op locatie uw voegwerk te beoordelen. U kunt via het contactformulier een vrijblijvende afspraak met ons inplannen.

Neem contact op met dé ervaren voegspecialist!

Bent u opzoek naar een ervaren en professionele voeger? Dan bent u bij HTAB service aan het juiste adres. Wilt u informatie inwinnen of een vrijblijvende offerte opvragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op de website. U kunt ons ook altijd direct telefonisch bereiken op 0174 - 731 865 of mailen naar info@htabservice.nl

Veelgestelde vragen

HTAB service heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van gevelwerkzaamheden. U kunt bij on terecht voor het reinigen of onderhouden van uw gevel. Daarnaast verrichten wij ook werkzaamheden op het gebied van schilderwerk, voegwerk en balkonrenovaties.

De kosten van het voegwerk wordt bepaald op basis van het soort voegwerk, of de voegen wel of niet gereinigd moeten worden en of het noodzakelijk is de vervangen voeg te impregneren. Voor een daadwerkelijke prijs indicatie adviseren wij altijd contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende afspraak. Op locatie kunnen wij de mate van werkzaamheden inschatten en op basis daarvan een offerte opstellen.

Steigerbouw is en blijft maatwerk. Om voor uw situatie een offerte op te kunnen stellen komen wij graag bij u langs om uw wensen te inventariseren. Wij zullen daarnaast met u inzichtelijk maken voor welke werkzaamheden de steiger nodig is, hoe zwaar de steiger zal worden belast en hoe lang de steiger blijft staan.